Up és in

Posted by FANTASMA LINGERIE 2017. 03. 16. 0 Comment(s)

Az én testem az én váram, az én lelkem szentélye. Épp ezért bizalmi szférámba tartoznak mindazok, akikkel megosztom belsőm és külsőm féltett titkait. Fontos kulcsszó a bizalom életünk minden területén.

A mai nap izgalmas témához érkeztünk. Megosztom Veletek az évek alatt megszerzett tapasztalataimat és azokat az apró trükköket melyekkel még többet kihozhatunk Önmagunkból.

Első dolog még mielőtt belevágnánk, hogy hozott anyagból dolgozunk!  Biztosan ismeritek magatokon azokat a dolgokat, melyekre igazán büszkék vagytok és azokat is melyekre kevésbé. Fontos, hogy ne akarjunk mások bőrébe bújni és állandóan ostorozni magunkat, szeressük szentélyünket és azon dolgozzunk a lehetőségekhez képest maximálisan.

1.Kicsik a kebleid és sóvárogva nézed, a szexi dekoltázzsal rendelkező hölgyeket

A siker több dolgon is múlik. Itt is fontos a jó méret választása, mert a kicsi kosár lelapít a nagyban meg elveszel.

Számodra fejlesztették ki a már jól ismert push-up melltartókat.  A folyamatos innovációnak köszönhetően ma már léteznek push-up és egyben push-in melltartók is. Ezek a modellek, melyek alulról emelnek és oldalról beterelik középre a kis halmocskákat. Finomat tapogasd meg a melltartó kosarát és érezned kell a beépített kosárban az alsó és oldalsó domborulatokat. A jó szabás mellett ezek segítenek célod elérésében. Ajánlom neked a kifejezetten mélyen kivágott úgynevezett deep plunge fazonokat, ezek teljesen szabadon hagyják a mellközöket és a domborulat teljesen érvényesülni tud.  Jól állhatnak még a push up balcony fazonok is. Érdemes próbálgatni, hogy melyik is vagy Te igazán. És ha még ez sem lenne, számodra elég jöhet a super push –up, és –in. Ez garantáltan optikailag egy méret növekedést biztosít viselőjének. Tapasztalatból mondom, hogy nem a legkényelmesebb darab egész napra, de a cél érdekében bevethető. Ha ezt választod, kalkulálj azzal, hogy a lekerülése után nehogy kellemetlenül érezd magad partnered előtt.

Meglevő melltartóidat is feljavíthatod, mert léteznek behelyezhető és betapasztható különböző mérető szilikon betétek.

Próbálgass több fazont és márkát.  Vegyél fel egy szűk testhezálló felsőt mindegyikre és így igazán látni fogod a különbségeket.

Jó kalandozást kívánok!

Folyatatás következik

  Fantasma Móni