Mit rejt a pulcsid?

Posted by FANTASMA LINGERIE 2018. 10. 03. 0 Comment(s)

Fehérnemű tippek a hűvösebb napokra

A reggeli hőfok csökkenésével egyre növekszik a felvett ruhadarabok száma. Hogy maradjunk nőiesek úgy, hogy az egyben kényelmes is legyen? Megmutatok néhány praktikus darabot, mely sokatok kedvence lehet a hétköznapokban.

2 in 1 Melltartó és trikó egyben.

Trikó egy kicsit újragondolva. Vége a csúszkáló, idegesítő pántoknak. Megbízható tartást biztosít, pont úgy, mint egy jó melltartó. „ A „vonalú szabásának köszönhetően nem csúszik fel, kényelmes viselet egész napra. Az sem elhanyagolható, hogy az esti randin sem hoz Rád szégyent.       

Body Variációk       

Lehet egy egyszerű pamut, csipkés, szivacsos vagy merevítős body lesz a Te kedvenced. Válogass igényeidnek megfelelően és érezd jól magad a bőrödben. A body nagyon nőies fehérnemű, mely sok színben, fazonban és stílusban beszerezhető.

Harisnya légy bevállalós  

A jól megválasztott harisnyanadrág feldobja még a legegyszerűbb összeállítást is. Kombináld a színeket és tedd egyedivé megjelenésed! Jöhetnek: 40 DEN, 60 DEN. A mintás harisnyanadrágok most egy kicsit háttérbe szorultak. Ha mintásat választasz légy óvatos, mert az esetleges „ szépséghibákat”  felerősíthetik.

Egy jó minőségű magas elasztán tartalmú selyemfényű vagy akár matt harisnya alap színekben: fekete, szürke, barna ruhatárad alap darabjai.

Hódít a zöld , a keki, a mustár,a  terra.                                             

Folytatás következik…..