Szállítás

Fürdőruhák  ingyen szállítása: 2018.06.29.-07.06.-között. A díj a visszaigazolásnál leszámításra kerül.


Szállítás a megrendelő által megadott címre:

Az árut legkésőbb a megrendelés visszaigazolásától számított 15 munkanapon belül kiszállítjuk.

Csomagjainkat a DPD csomagküldő szolgálattal szállítjuk Magyarország egész területén. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg , az át nem vett csomagok szállítási költségét az Üzemeltető a Megrendelőre terheli. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll Üzemeltető módjában ismételten elindítani.


Díjszabás:

Magyarország területén:

Banki átutalás esetén  2 kg-ig 1200- Ft

A szerződés létrejötte után a visszaigazolásban részletezett összeget előre beutalja az Üzemeltető bankszámlájára. A megrendelések azonosítása érdekében a visszaigazoló e- mailban szereplő megrendelés számot, kérjük tüntesse fel. Az összeg beérkezését követő 10 belül a csomagot indítjuk. Az ÁFA-s számla a csomagban lesz található. Előreutalással történő fizetés esetén a visszaigazoló e-mailt követő 3 munkanapig tároljuk a terméket. Amennyiben ez idő alatt az ellenérték nem érkezik meg rendelését töröljük. Megértését köszönjük!


Utánvétes fizetés esetén 2 kg-ig1900,- Ft.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak fizeti , készpénzben. Az ÁFA-s számla a csomagban lesz található, valamint a készpénz átadásáról a futártól elismervényt kap.

Mind két esetben 18.000,- Ft feletti vásárlás esetén az Ön szállítási költsége 0 Ft. Költségeit átvállaljuk!

Határon túli kiszállítást is vállalunk, minden esetben  egyeztetés után, külön egyedi díjszabás alapján.

  • A megrendelés ellenőrzése.
  • A megrendelés megerősítése, végleges elküldése.


Beérkezett megrendeléséről automatikusan értesítést küldünk, ez még nem minősül szerződéskötésnek. Munkatársunk által elkészített ajánlatunk 48 órán belül megérkezik Önhöz. Amennyiben ez nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve Ön (a Vásárló ) bárminemű kötöttsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.